Keinotekoinen päivä Palmuvalmistaja

- Nov 12, 2019-


Keinotekoinen päiväpalmu, ikivihreät puut, yksivarren korkeus 6-15 metriä, kuiva lieriömäinen, vanhan lehtikierteen ollessa kääritty rungon pohja, melko omituinen. Pinaattiyhdiste jättää tiheät, 5–6 m pitkät, kivelliset, kirkkaanvihreät lehdet.

artificial date palm tree

Vääriä päiväpalmua kasvatettiin alun perin Kanarian saarella Afrikan länsirannikolla. Länsi-Han-dynastian ympärillä kauppiaat toivat Kiinan "silkkitietä" pitkiin palmua. Nyt se on istutettu laajasti trooppisiin ja subtrooppisiin alueisiin ja soveltuu erittäin hyvin rannikkoalueille. Puunrunko, jolla on vahvat, korkeat ja majesteettiset, tiheät ja leviävät sulkalehdet, muodostaen tiheän sulka kruunun, kauniille trooppisille maisemapuille, erittäin sopii katujen sisustamiseen, etenkin merenrantakatujen istutuksissa, maisema on erityisen upea, voidaan myös istuttaa vihreään maahan.

date palm tree

Keinotekoinen silkki palmu on suuri tekniset kasvit, jotka teknikot ovat suunnitelleet ja valmistaneet jäljittelemällä todellisen palmun muotoa ja käyttämällä korkeaa simulointimateriaalia. Kotimaisessa simulointipalmu, jota käytetään maiseman koristeluun, on erityisen suuri määrä vuosittain, sama vuotuinen vienti on myös melko suuri, etenkin luonnonkaunis alueella, maiseman käyttö on eniten, tällä hetkellä siitä on tullut uusi maisema-alueiden koristelu.

date palm tree

Ulkopuolella sijaitseva palmupuun sauva on valmistettu sisäisestä kansainvälisestä teräsrakenteesta, jolla on korkea muovipuun ihon jäljitelmä, korkea jäljitelmäaste, selkeä kuoren rakenne ja todellinen kosketustunne. Lehdet on valmistettu ABS-muovista tai PU: sta ja muusta tehokkaasta palonestoaineesta. ympäristönsuojelumateriaalit, joilla on hyvä korroosionkestävyys, vanhenemiskestävyys, korkean lämpötilan kestävyys, uv-suojaus, tuulenkestävyys ja lumipaineenkestävyys.