Keinotekoinen Ficus-puu antaa sinulle lämpöä kotona

- Mar 02, 2019-

Oletko koskaan tuntenut, että kotiisi tai toimistosi oli hieman drab? Että oli liian monta perennoja ja yksinkertaisesti ei riitä pizzazzia? No, olet onnea, koska siellä on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa elävöittää puutarha- tai sisätilaa ja saada kieliä hyväksymään. Tämä on valita banyan-puu, jotta tilasta tulee lämpimämpi.

customer feedback

Puut ovat harvoja kuin ajattomia ja perinteisiä puita. Nämä upeat vihreät näytöt lämpenevät heti kotiin ja antavat sille kodikkaan, elävän tunteen. Jos katsot kotiisi tai toimistostasi ja tuntuu siltä, että jotain puuttuu, se voi olla vain kaunis keinotekoinen ficus-puu. Mikä onnellinen päivä työskennellä banyan-puun alla. Kun olet kyllästynyt työstä, voit etsiä ja nähdä banyan-puun, aivan kuin samalla tavalla. Kuinka ihanaa!

banyan tree  

Ja jos olet vähittäiskauppa, ravintola tai kahvila, ympäristön värit ja koriste-elementit voivat määrittää, kuinka miellyttävät asiakkaat tuntevat, kuinka paljon he viettävät ja tulevatko ne takaisin. Täydellisen sisustustilan luominen on kriittisempi kuin luulet.

微信图片_20181022134617  

Ja jos ajattelet, miten tämä tehdään halvalla, rentouttavalla ja viihtyisällä tavalla, niin tässä on jotain, joka auttaa sinua aloittamaan - meidän keinotekoisten banyan-puiden kokoelma. Voit napsauttaa tätä sivustoa saadaksesi lisätietoja niistä. https://www.hacartificialtree.com/

ficus tree