Keinotekoisesta magnoliapuusta tuli ensimmäinen sisustusvaihtoehto?

- Aug 01, 2019-

Kiihtyvässä taistelussa käydyssä kotisuunnittelussa keinotekoinen kasvi on epäilemättä kaikkein eliittisin osa. Suunnittelijat ovat luoneet tilalle lukemattomia klassisia teoksia, joita edelleen toistetaan ja levitetään. Voidaan jopa sanoa, että simulaatiosarja on luonnollisen tyylin symboli. Jos haluat lisätä ja sisustaa uutta kotiasi, älä unohda näitä korkean tason puita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että esteettisiä. mestariteoksia.


image

HAC-joukkueen suunnittelukonseptissa keinotekoinen magnolipuu ottaa johtoaseman siementen istuttamisessa luonnollisen tyylin suunnitteluun. Ensimmäisen kerran tämä keinotekoinen puunrunko on voittanut avaruusystävien suosion puhtaalla luonnolla, kauniilla tekstuurilla ja korkea jäljitelmäaste. Se on nähtävissä kaikkialla keskustasta perkistä nimettömiin hotelleihin ja hotelleihin. Helpon hallinnan ja korkean jäljitelmäasteen etujen ansiosta siitä on tullut HAC: n "allekirjoituslajike" .


imageimage

Erilaisia muotoja voidaan mukauttaa, haluatko saada ne heti? Ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse saadaksesi lisätietoja. saila@haconvergence.com