Keinotekoinen kasviseinä on tullut eräänlainen suosittu ravintola-koristelu

- Mar 27, 2019-

Hyvä ruoka auttaa sinua pitämään kuluttajan vatsaan, kun taas hyvä sisustus auttaa sinua pitämään kuluttajan sydämen. Niinpä ravintolan koristelu on hyvin erityinen asia, nyt ravintolan sisustus on tärkein lämmin väri, tällainen sisustustyyli voi houkutella paljon ihmisiä, mutta nyt ihmiset kannattavat vihreää ympäristönsuojelua.Ne ajattelevat enemmän vihreää elämää, kun ihmiset hidastuvat harjoittamaan elämänlaatua.Niinpä keinotekoinen kasviseinä nousee nopeasti viime vuosina, tuli uudeksi lahjaksi hyväksi ravintolan koristemateriaalille, koristella emulatiivisen kasvien seinällä on jo nyt eräänlainen trendi.


artificial green wall

Simulointitehtaan seinän ei tarvitse ottaa paljon tilaa , se luo myös hiljaisemman ruokailuympäristön. Se on hyvin koordinoitua joko visuaalisessa suunnittelussa tai tilan kaunistuksessa.


HAC artificial plant wall

Melu on monien ravintoloiden ongelma.Ne istuttavat paljon vihreitä kasveja koko tilaan monissa huippuluokan ravintoloissa tämän ongelman ratkaisemiseksi. Tiheä vihreä kasvien asettelulla on merkitystä melun vähentämisessä ja hiljaisen ruokailutilan luomisessa asiakkaille Vihreiden kasvien istuttaminen on kuitenkin hankalaa, ja sitä on tehtävä usein, erityisesti ravintoloissa. Tämän vuoksi simuloidulla kasviseinällä on tässä mielessä suuri etu melun vähentämisessä ja hiljaisen ruokailutilan luomisessa.


Artificial plant


Nyt ihmiset ovat tottuneet muihin high-end-koristeisiin, mutta kuten tuoreisiin luonnollisiin asioihin. Ja keinotekoinen kasviseinä on optimaalinen valinta, se on vihreä kasvi ennen kaikkea, voi kaunistaa ympäristöä ja tuoda nautintoa ihmisten näkemykseen, myös sopii yhteen vaatimuksen kanssa ihmiset harjoittavat vihreää ympäristönsuojelua.


green plant