Keinotekoinen turfia käytetään laajasti

- Mar 11, 2019-

Kun kiinnität huomiota ympärilläsi oleviin vihreisiin nurmikoihin, huomaat, että useimmat niistä ovat keinotekoisia nurmikoita, kuten jalkapallokenttä, golfkenttä, koulun leikkipaikka, lastentarha-alue jne. Miksi keinotekoinen turve on niin suosittu? sen ominaisuudet ja edut.

Artificial turf 2

Kaiken sään saatavuus

 

Keinotekoinen turf Tuote on vapaa säästä ja maantieteestä.Se on pitkä käyttöikä ja sitä voidaan käyttää äärimmäisissä ilmasto-alueilla, kuten kylmillä alueilla korkeissa korkeuksissa, korkeissa lämpötiloissa ja ylängöillä.

Artificial turf


Simulointi


Keinotekoinen Turf Tuote on kehitetty ja valmistettu bionics.It on hyvä simulointi, ja se voi tarjota mukavan ja turvallisen ympäristön pelaajille. Lisäksi jalka tunne ja pallo rebound nopeus Artificial Turf Tuote ovat samanlaisia kuin luonnon ruohoa.


Instakkointi ja ylläpito

 

Keinotekoinen Turf Tuote on vähäisiä vaatimuksia kohti maadoitusta.Se voidaan asentaa asfaltti- ja sementtilattialle lyhyeksi ajaksi.Se tarjoaa helpon ylläpidon, kestävyyden ja hyvän vedenläpäisevyyden, ja sopii erityisen hyvin taajuuskäyttöisten koulujen stadioneihin.

Multi-tarkoituksiin

Keinotekoinen turf Tuote on saatavana eri väreinä.Se ei ole haalistuva ja kestävä, ja se voidaan käyttää koristamaan stadioneja, vapaa-ajan piirejä, kattopuutarhoja ja enemmän. Lisäksi, täynnä hopea kvartsihiekkaa, nurmikko on erittäin puhdasta. Ihmiset voivat istua sen päällä.
artificial turf 3
Fysikaalis-kemialliset ominaisuudet

Kun satojatuhansia kulutustestejä, keinotekoinen turf Tuote menettää vain 2-3% sen kuitujen painosta. Hyvällä vedenläpäisevyydellä. Keinotekoinen turf Tuote voi tyhjentää veden 20 minuutin kuluessa rankkasateesta. , ja sillä on hyvä elastisuus, joustavuus, ikääntyminen ja kulutuskestävyys.

turf detail


turvallisuus


Keinotekoinen Turf Tuote voi tehokkaasti suojata lihasten, nivelsideen ja pelaajien yhteisyyden. Se voi vähentää pelaajien vaikutusta ja kitkavoimaa, kun he putoavat alas. Lisäksi keinotekoinen turf Tuote on ympäristöystävällinen ja äänenvaimennus. ei ole haitallista sisältöä.