Koristele kotisi keinotekoisilla kasveilla

- Mar 19, 2019-

Monet ihmiset eivät osaa käyttää keinotekoisia kasveja saavuttaakseen täydellisen koristeellisen arvonsa, ihmiset voivat arvostaa sen kauneutta, mutta he eivät osaa käyttää sitä yhdessä todellisen ympäristön kanssa.

 

Tässä on muutamia tapoja tehdä väärennettyjä kasveja täysin

 

Tie portille - riippumatta kodin koosta , polku on erittäin tärkeä. Kun vieraat kävelevät kotiin, he usein kiinnittävät enemmän huomiota kodin asetteluun 、 sisustukseen ja niin edelleen, tässä vaiheessa keinotekoinen kasvi voi Pelata rooliaan hyvin.Se ei voi vain koristella vaikutus, silti voi antaa heille eräänlainen rento ja onnellinen, tuntea olonsa kotoisaksi.


artificial plant


Olohuone - Olohuone on tärkeä kohtaamispaikka, kun sinulla on kävijöitä. Olipa kyseessä eurooppalainen koristelu tai muu sisustus, ei tällä hetkellä voi puuttua keinotekoisen kasvin koristeena.

artificial plants


Puutarha - Monet perheet ovat liian kiireisiä työpäivän aikana, jotta heillä olisi aikaa hoitaa lapsia tai jopa lemmikkejä työn jälkeen. , Ei siis ollut aikaa huolehtia todellisista kasveista. vain ottaa ylimääräistä aikaa ylläpitää, mutta myös tehdä puutarha pitää uuden ilmeen.