Voiko Venäjä kasvaa kookospuita?

- Jul 01, 2019-

Keinotekoinen palmu on maisemapuu, joka kasvaa trooppisissa, runko on pystysuora tai kaareva, lehtisateenvarjomuoto, keskimääräinen puun korkeus yli 3 metriä, kookospähkinä makea ja jano. ranta kaunis maisema, erittäin miellyttävä.


Koska kookospuu on trooppisia kevyitä viljelykasveja, korkeassa lämpötilassa, sateessa, auringonpaisteessa ja tuulen puhaltamisolosuhteissa hyvän kasvun ja kehityksen myötä.Se on harvoin nähtävissä pohjoisessa, erityisesti Venäjällä, joka kuuluu subarktiseen ilmastoon.


coconut palm tree2

Esimerkiksi Venäjän kaltaisissa maissa, vaikka kookospuiden istutuksen edellytykset eivät olisikaan saatavilla, simuloidut kookospuut voivat tehdä siitä täynnä toista makua . Se voi täyttää eri ympäristöjen vaatimukset, jotka sopivat neljän vuoden ajan. raaka-aine on tuonti ympäristönsuojelu materiaali, vakaus on hyvä, käyttöikä on pitkä, on vaikutus, joka kantaa ikääntyminen kantaa korkeaa lämpötilaa, silti voi vastustaa korrode, samaan aikaan, taistella lunta ja tuulta, ei asenna sisä-tai ulkotiloissa, ei tarvitse huoli.Erityisesti ne eivät tarvitse vettä, hedelmöittää, älä huoli kasvi wilt, anti-koi kosteutta kestävä, vahva kestävyys, tulevaisuudessa säästää paljon kustannuksia.