Koristele uima-allas keinotekoisella kookospuulla

- Apr 12, 2019-

Keinotekoinen kookospalmu on trooppinen kevyesti rakastava kasvi, joka kasvaa hyvin vain korkeissa lämpötiloissa, sateisissa, runsaasti auringonpaistetta ja tuulesta puhaltavasta tuulesta. Vuosittainen keskilämpötila on yli 24-25 ℃, pienellä lämpötilalla ero ja ei pakkanen ympäri vuoden, niin että kookospuu voi kukoistaa ja kantaa hedelmää normaalisti.


Artificial palm tree


Esimerkiksi joissakin korkeissa maissa, kuten Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Venäjällä ja Australiassa, on kylmä ympäri vuoden ja lämpötilaero on suuri, joten kookospuita ei voida istuttaa ulkona.


coconut palm tree


Mutta nyt kun ihmisten elintaso on parantunut, hotellit ja uima-altaat ovat kookospuun puiden luomisessa trooppisen ja eksoottisen maiseman luomiseksi. Niinpä se on hyvin yleistä, että väärennettyjä kookospuita ovat uimahallit, joko hotelli- tai yksityistalo.


coconut tree

Mitä hyötyä on koristella kookospuun jäljitelmällä? Ensinnäkin , sen on oltava luoda kauneuden tunnetta, koska se vastaa ihmisten esteettisyyttä ja luo trooppisen ilmapiirin ; Toiseksi , keinotekoiset kookospuut eivät rajoitu maantieteelliseen ympäristöön ja voivat käytettävä ulkona kestämään korkeaa lämpötilaa ja matalaa lämpötilaa, tuulta ja lunta. Koska sinulla on HAC-simulointikookospuita, olipa maasi kylmä tai täynnä sateita ja lunta, meidän ei tarvitse enää huolehtia.