Koristele häät herkillä Wisteriapuilla

- Mar 18, 2020-

0010010 nbsp; Asiakkaat ympäri maailmaa ovat alkaneet ymmärtää jättiläisten keinotekoisten puiden, mukaan lukien kirsikankukki- ja wisteriapuut, visuaalisen vaikutuksen; ei pelkästään niiden majesteettisen korkeuden vuoksi, vaan ihme siitä, että niin kauniit ulkona sijaitsevat trooppiset puut sijaitsevat rauhallisessa sisustusympäristössä. {{0 }} nbsp;

wisteria tree

0010010 nbsp; Fake Wisteria -puu on yksi yrityksemme kuumimmista myyntikohteista. Se on valmistettu silkki kukista ja lasikuitutausta. Vahingoittumattomat materiaalit ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja ihmisille turvallisia.Silk Wisteria -puussa on reheviä oksia ja kukkia. Joukko Wisteria-kukkia roikkuu alas kuin rypäleet. Sillä on pitkä kukinta-aika. Kun kesä tulee, voit myös seistä varjossa nauttiaksesi viileästä, tuntea kesän kauneuden ja nauttia kukien kauneudesta, mikä tekee sinusta rento ja onnellinen. Keinotekoisesti itkien Wisterian puilla on suuri koristearvo. Ne voidaan sijoittaa puistoihin, kaduille, pieniin puutarhoihin kotona, parvekkeille ja muihin tarkoituksiin, jotta ihmiset voivat tuntea elämän kauneuden aina. HAC 0010010 # 39: n keinotekoiset puut ovat erittäin simuloivia, käsintehtyjä, jopa yli 90%, ja muovinen keinotekoinen wisteriapuu ei tarvitse kastelua, se on kätevä hallita, yleinen ilmapiiri on ainutlaatuinen, eikä sitä ole helppo muuttaa.

Faux Wisteria Tree Table CenterpiecePurple Artificial Wisteria Tree

0010010 nbsp; 0010010 nbsp; Yksinkertainen tapa valaistaa tilaa ja lämmittää elämääsi on saada väärennetty kukkapuu.HAC tarjoaa mini-silkki-wisteriapuita, keskikokoisia kukkapuita, suuria faux-puita. .Räätälöity palvelu on myös saatavana.