Tiedätkö, miten moderni hotelli on sisustettu?

- Jun 28, 2019-

Nykyään, kun aineellinen elämä on periaatteessa tyytyväinen, viihtyisä ja kodikas sisustus on tullut paitsi aineellisen elämän vaatimukseksi myös olennaiseksi osaksi hengellistä elämää.


pink peach tree


Tässä on kuvaus hotellin tekemästä projektista. Hotelli on laajamittainen ja sisustus on rakennettu vihreään ja ekologiseen hotelliin, jossa on kaunis ympäristö. Tällainen ainutlaatuinen sisustustyyli on tuonut asiakkaille virran hotelliin.


white peach tree


Kun rakennetaan hotellin keinotekoinen persikka-kukka-koristelu, olemme muotoillut persikka-kukka-muodon täydellisesti, mukaan lukien puun varren tekstuurin ja värin muutokset, ainutlaatuisen puunvarren ja lehtimateriaalin innovaatiot ja hajallaan korkean ja matalan prosessin suunnittelussa, mikä tekee hotellista täynnä romanttista tunnetta juhlallisessa ja ylellisessä ilmapiirissä.


yellow peach tree

Jos et tiedä miten sisustaa hotellia, tule meille! Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi ja ensiluokkaiset tekniset työntekijät. Otamme käyttöön erilaisia puulajeja eri tyylien mukaan, kuten kirsikkapuu, persikka, banyan puu, palmu ja niin edelleen.