Haluatko olla tällainen elinympäristö?

- Jul 09, 2019-

Elämme tässä yhä monotonisemmassa ja monimutkaisemmassa maailmassa, kysymme usein itseltämme: voiko koko talo suunnitella koruja tai taidetta? Voimmeko käyttää nykyaikaisia suunnittelukonsepteja ja valmistustekniikoita tällaisen unelman saavuttamiseksi?

tree house

Seuraavat käyttöön Myanmar häkki huvila ja keinotekoinen puu talo .Tämä on hanke meidän tehdas teki Myanmarissa vuonna 2016..Tämä on lomakeskus hotelli, alkuperäinen tarkoitus on hotelli on korostaa erottamiskyky, houkutella asiakkaita, meidän suunnittelutiimi vuonna yhdistettynä hotellin ja paikallisten tapojen todelliseen paikkaan, lopulta tehtiin meidän häkkipuun talon suunnitelma.

Koristele ympäristö puilla ja kasveilla, jotta saat esiin alkuperäisen ilmapiirin ja palatakseni itse. Eikö sinulla ole mielenkiintoista ajatella sitä, people Kun ihmiset ovat kyllästyneet kaupungin hälinästä, he voivat myös piilottaa vuoristossa niissä puutaloissa tai lintujen taloissa, jotka etsivät hiljaisia vuosia, niin että sydän voi olla rauhallinen. Puu   talo on kuin "linnunpesä", joka sijaitsee viidakon ja lehtien välissä.