Näyttääkö hyvältä sisustaa kauppa keinotekoisilla kirsikkapuilla?

- Mar 20, 2020-

Kadulla kävellen molemmat puolet ovat rehevän vihreitä. Kaupunkisuunnittelun takia suurin osa viheralueista koostuu simuloiduista viherkasveista, jotka eivät vain pysty ylläpitämään kaupungin kauneutta, vaan myös säästämään energiaa ja hallitsemaan työvoimaa. Paitsi, että kadun ympärillä olevaa viherryttämistä peittää keinotekoiset 0010010 vihannekset, myös kauppakeskuksen kaupat ja perheet alkavat ostaa simuloituja kukkia koristeina, jotka ovat sekä kauniita että kestäviä.


White blossom tree


Tanskassa sijaitsevassa kauneussalongissa niiden johtaja otti meihin yhteyttä suunnitellakseen väärennetyn 0010010 nbsp; kirsikkapuun kauneussalonkiinsä, joka on heidän luonteensa mukainen. Tämä 0010010 nbsp; keinotekoinen kirsikankukka on {{ 2}}. 5 m korkea ja 2 m leveä. Sen tavaratila on valmistettu luonnonpuusta. Haarojen jakauma on suunniteltu siten, että se ei ole liian tiheä, muodostaen epäsäännöllisen laajenemismuodon. Ja silkki 0010010 nbsp; kirsikankukka puussa on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta, korkealla tekniikalla ja uskollisudella. Erityisen materiaalin takia 0010010 nbsp; väärennetty kirsikankukka on kevyt, helppo käsitellä ja asentaa, sitä ei tarvitse kastella ja hymyillä, sen ei tarvitse viettää paljon aikaa hoitoon. 0010010 nbsp; kauneussalonkiin tulevat vieraat tuntevat olonsa onnelliseksi ja rentoutuvat 0010010 nbsp; kun he näkevät mukavan ja kauniin ympäristön.

pink blossom tree

Haluatko lisätä romantiikkaa ja kevään korostusta hääihin, ravintolaan, näyttelyyn, ostoskeskukseen, puutarhaan, olohuoneeseen? Ota se vain verkkosivustoltamme.HAC tarjoaa valikoiman kukkapuita.

5m Pink Cherry Blossom TreeArtificial Plastic Flower Cherry TreePink_Cherry_blossom_and_black_sequin_table_cloths_e1462783206104