Guiyangin keinotekoinen kallioprojekti

- Jun 20, 2019-

Muinaisina aikoina suihkulähde ja vesi olivat kiinalaisen puutarhan taiteen sielu. Nykyaikana rockery on aina ollut kiinalaisten maisemapuutarhojen piirre.

Guiyangissa, joka tunnetaan "Kiinan pääkaupungin maineesta", maisemia ja puutarhoja löytyy kaikkialla. kasvit ja puutarha tie yhdistyvät monipuoliseksi maisemaksi, lisäävät luonnollista kiinnostusta, niin että kivikko ja ympäristö muuttuvat yhteen.


Valitsemme hyviä materiaaleja ja suunnittelemme yksityiskohtaisempia piirustuksia. Taiteellisen näkemyksen, kekseliäisyyden, paikallisen maiseman ja esteettisen maun yhdistämisen ansiosta rockery lisää tyyliä ja enemmän suunnittelun ominaisuuksia. Rakentamisen aikana laatuongelmia valvotaan tiukasti turvallisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. luo puistolle ainutlaatuisia maisemahankkeita.


Voimme rakentaa monenlaisia puistokallioita, myös luonnollisen näkymän räätälöintiä ja toimistorakennusta, tikkaiden suua ja muita pieniä kiviä, käytämme erilaisia erityisiä menetelmiä, jotka perustuvat luonnon vuorelle, realistiseen tekstuuriin, ainutlaatuiseen muotoon, voittavat hyvän maineen. Yhtiö jatkaa ajattelemattomasti taiteellisen innovoinnin ja teknologisen innovoinnin käsitettä, käsittelee kutakin hanketta vakavasti, pyrkii selviytymään laadusta, pyrkii kehittämään rehellisyyttä ja pyrkimään tekemään jokaisesta työstä täydellisen.