HAC on jotain sanottavaa - noin tyypit keinotekoisia kasveja käytetään Sisustus

- Apr 24, 2020-

Mitä keinotekoisia kasveja, ne ovat erilaisia muotoja ja kokoja, ja niitä voidaan käsitellä ja hyödyntää eri muodoissa. Keinotekoiset kasvit eivät näytä halvoilta tai tahmeilta. Moderni teknologia riittää tekemään keinotekoiset kasvit paitsi näyttää todelliselta, mutta myös hajuton, vihreä, saasteeton, kestävä tuotanto. Joten keinotekoisia kasveja ovat tervetulleita ja rakastettu yleisölle. Voit valita keinotekoisia kasveja sopii kodin sisustus.

 

HAC suosittelee kaikenlaisia keinotekoisia kasveja, jotka näyttävät hyvältä missä tahansa perheessä:

 

Keinotekoinen puu: onko se suuri tai pieni puu, se on parempi laittaa sen nurkassa huoneen. Se voi parantaa tilan korkeutta koko näkökulmasta ja luoda erilaisen tyylin. Tai voit valita, että asetat sen oven molemmille puolille. Se näyttää myös upealta.Keinotekoinen bambu tai palmu: kun haluat olla trooppinen tunnelma kotona, mutta huono sää joillakin alueilla ei anna sinun löytää tuoretta bambua laittaa kotona, kuten Australiassa. Siksi keinotekoinen trooppiset kasvit ovat paras valinta tällä hetkellä! Keinotekoinen bambu ja palmut voivat luoda rauhallisen tilan, joka voi tehdä makuuhuoneestaan täydellisemmän.

 Keinotekoiset kukintakasvit: kokouskasvit ovat tunnetusti nirsoja, ja useimmat kukkalajit ovat kausiluonteisia. Jotta varmistetaan, että perhe voi ylläpitää kaunis vuosi ja neljä vuodenaikaa, ja keinotekoinen kukinta kasvit olisi syntynyt aika ajoin. Laita simuloitu kukinta kasvit keskellä pöytää tai ympäri makuuhuoneen pöydän tehdä kaunis sisustus.

 


 

Keinotekoinen agave: samanlainen keinotekoisia puita, tällainen suhteellisen korkea simulointi kasvit on sopivampi nurkassa. Joidenkin freskojen tai parvekkeet käyttävät simuloitua tequilaa, voit luoda hieman huonoa makua, mikä luo sujuvan siirtymisen sisä- ja ulkotilojen välillä.

 


 

Tekonurmi: jos haluat luoda taidetta seinälle, voit käyttää tekonurmi kuin seinätaidetta, tai eräänlainen viherryttämisen. Yhä useammat ihmiset etsivät muita tapoja koristella seinät, tämä on tullut hyvin valtavirran suuntaus.

 

Ei ole väliä kotona tai toimistossa, meidän pitäisi lisätä joitakin viherryttämisen oikein, jotta kiireinen voi pestä hänen väsymys kautta vihreitä kasveja. Voiko HAC auttaa sinua tämän suosituksen tänään ~