Miten kaunis vaihe olla ilman herkkä faux kirsikkapuita?

- Mar 16, 2020-

Budapestissa, Unkarissa, kaunis konsertti on päällä. Ihanan musiikin myötä ilmapiiri kasvaa jatkuvasti, ja myös yleisön innostus kasvaa. Yhdessä esiintyjä on vaaleanpunainen simulointi kirsikka puu tekemät HAC keinotekoinen puu valmistaja, joka tuo yleisön tunnelmaan suorituskykyä.

Custom cherry blossom tree

4m tall blossom tree from customer feedback

Tämä simulointi kirsikka puu on 4 metriä korkea, 4 metriä leveä ja 40 cm halkaisija alareunassa. Rungon päämateriaali on lasikuitu, joka on kevyt ja selkeä rakenne. Simulaatioaste on yli 90%. Ja vaaleanpunainen kirsikankukka on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta, kirkkaat värit tekevät ihmiset onnellisiksi. Tavaratilan haara voidaan purkaa, mikä on kätevää pakkaamiseen ja asennukseen kuljetuksen aikana. FRP-materiaalin käytön vuoksi tekokirsikankukkapuun paino on suhteellisen kevyt, soveltuu käsittelyyn ja liikkumiseen eikä tarvitse liikaa työvoimaa. Helppo puhdistaa, ei tarvitse vettä ja pitkäaikaishoitoa, mutta myös säilyttää alkuperäinen kaunis ja kirkas.

Producing 1Finished tree 1


Fake kirsikankukka puu ei sovellu vain konsertteja, mutta myös hotellin auloja, näyttelyitä, häitä ja muita tilaisuuksia.