Kuinka suurilla festivaaleilla ei voi olla keinotekoista vihreää veistosta?

- Aug 23, 2019-

Keinotekoinen vihreä veistos on yleisnimitys eläinveistosta, kasvinveistosta, maisemaveistosta, lähinnä maisemanäytön KÄYTTÖÄ, paras valinta puistomaisemaan, turistinähtävyys, tienristeysmaisema, neliö, puutarhamaisema, neliön metsitys, kaupunkimaisema ja niin edelleen päällä, ja siitä voi tulla kaunis maisemaviiva.


sculpture

Keinotekoinen vihreä veistos toimii ominaista kaunista mallinnusta, ilmaisutekniikoita rohkeina, mielenkiintoisina ja täynnä merkitystä. Näyttö, joka ilmenee väreistä ja mallinnuksesta, ei ole huonompi kuin todellinen vihreä kasvi. Se on erittäin suosittu markkinoilla, ja se on tulossa kuuma.


image

Lähinnä sen erinomaisten etujen takia:

1. Kustannusten suhteen: kustannukset ovat alhaisempia kuin todellisen vihreän veistoksen kustannukset. Säännöllisiä huolto-, kastelu-, hoito- ja muita töitä ei tarvita, mikä säästää enemmän työvoimaa, aineellisia resursseja ja taloudellisia resursseja.

2. Ympäristön kannalta: se voidaan sijoittaa sisä- tai ulkotiloihin ilman, että siihen vaikuttavat luonnolliset tekijät, kuten valaistus, ilmasto ja alue. Se voidaan sijoittaa joko pohjoiseen tai etelään.

3. Käyttöiän kannalta: käyttöikä on pidempi ja käyttöikä voi olla jopa yli 10 vuotta ilman vaurioita.