Miten HAC tehdä kauniita simulointi puita?

- Apr 09, 2020-

Jokaisella on paljon tietoa keinotekoisesta puusta. Vaikka Internetissä on monia asiaan liittyviä esittelyjä ja tuotantoprosesseja, ne eivät ole riittävän tarkkoja, vain pinnallisia. Monia yksityiskohtia ei kuitenkaan voi jättää huomiotta. Tänään HAC kertoo yksityiskohtaisesti, miten tehdä täydellinen keinotekoinen puu:

 

(1) Suunnittelupiirustuksia varten vastaavat väärennetyt puutyypit olisi määritettävä ympäröivän ympäristön mukaan, kuten värin, mallinnuksen ja tuloksena olevien renderointien mukaan. Koska objekti kuten kaksi herneet muutetaan todellisessa maailmassa, faux puu ei ole täsmälleen sama kuin suunnittelu. Ja sitä on mukautettava asiakkaiden mielipiteiden ja todellisen tilanteen mukaan.

 

(2) Silkkipuu sijoitetaan ulkona on myös hyvin erityinen. Perustuksen on oltava vakaa. Alueilla, joilla on voimakas tuuli, perusta on erittäin vankka. Jos maanalla oleva syvyys on noin 1,5 m ja maanpinnan yläpuolella oleva syvyys on noin 1 m, kaatamiseen on käytettävä C25-betonia. Erityistilanne riippuu paikallisesta todellisesta tilanteesta.

 

(3) Kun muotti poistetaan betoniperustuksesta, simulointipuu voidaan tehdä. Keinotekoisen puun laakerikehyksenä käytetään sinkittyä neliöputki- tai kulmarautahitsausta. Kantavan rungon päätyttyä suuri silkkipuu voidaan hitsata vahvikkeella, jonka halkaisija on noin 6,5 mm.

 

(4) Kun keinotekoinen puu on hitsattu, muoto voidaan esimuodostua. Tällä hetkellä asiakkaan hyväksynnän ensimmäinen vaihe on tarpeen sen selvittämiseksi, onko asiakas tyytyväinen rungon halkaisijaan, pituuden leveyssuhteeseen ja simulointipuun ulkoasuun.

 

(5) Jos asiakas on tyytyväinen alustavaan hyväksyntään, sinkitty metalliverkko on sidottava. Tällä hetkellä se on sidottu lujasti, tai se laskee helposti, kun rappaus takaisin, joka tuhlaa paitsi materiaaleja, mutta myös aikaa korjata.

 

(6) Kun sinkitty metalliverkko on hyväksytty, rappaa ensimmäinen kerta. Simulointipuun lujuuden parantamiseksi ensimmäiseen rappaukseen olisi lisättävä lyhyt lasilanka. Koska simulaatiopuun koko lujuus kasvaa ja paino pienenee lyhyen lasikuidun lisäämisen jälkeen.

 

(7) Kun rappaus toisen kerran, on tarpeen tehdä yksityiskohtia ja ääriviivat simulointi puu, tehdä karkea ääriviivat kovera ja kupera, ja lisätä simulointi astetta.

 

(8) Kolmannessa rappaus, aloimme kiinnittää huomiota tekstuuri yksityiskohtia kuori. Vaikka faux puu on todellinen puu jäljittelemällä luontoa, koska meidän täytyy tehdä taiteen käsittely, yksinkertaisin askel on sijoittaa kohokohtia monien todellisten puiden silkkipuu, ja tehdä hyvää taidetta liioittelua hoito paikallisesti. Esimerkiksi: juuripinta on sileä, mutta kauneuden lisäämiseksi on tarpeen tehdä juuren ulkonäkö bambutilaan. Täydellinen simulointi puun tuotantoprosessi vaatii paljon taidetta.

 

(9) Keinotekoisen puun ulkonäön väri on oltava värillinen monta kertaa. Väriä ei saa säätää hyvin kerrallaan. Se on värillinen monta kertaa ja monta kerrosta erottaa useita kerroksia. HAC:ssa käytetty pigmentti on yleensä propyleeni, joka voi lisätä vedenkestävyyttä.

 

(10) Asenna lopuksi keinotekoisen puun lehdet. Vaikka se on yksinkertaisin askel, sitä on myös verrattava kerroksittain, tiheä ja harva.

 

Täydellinen faux puu tarvitsee erilaisia prosessivaiheet, ja jokainen sellainen kauneus on kova voitti. HAC voi antaa sinulle parhaan simulointi puun, jotta voit tuntea luonnon paluun missä tahansa.