Kuinka kauan keinotekoista pylvästä, joka kattaa puun, voidaan käyttää?

- Nov 20, 2019-

Mikä on ficus-puuta peittävä keinotekoinen sarake?


Kääritty pylväs väärennös ficus-puu aivan kuten nimensä, mikä tarkoittaa todellista pylvästä tai vesiputkea ympäröimässä puussa.Kun monet suuret rakennukset on sisustettu, he kohtaavat usein hankalan ongelman, eli niissä on liian monta saraketta.Se vakavasti vaikuttavat estetiikkaan. Tai on olemassa joitain vanhoja pylväitä tai vesiputkia, jotka vaikuttavat vakavasti toimistoympäristöön, joten on erityisen tärkeää koristella sitä keinotekoisilla viherpuilla.

Large banyan tree

Missä silkki-banaanipuu sopii käytettäväksi?


Koska kyseessä on banaanipuua oleva sarake, se on yleisempi sisäkäyttöön.Joten esimerkiksi jonkin hotellin aulassa, toimistossa, odotushuoneessa, hotellissa, ostoskeskuksessa ja niin edelleen.Se ei koske pelkästään rumaiden sarakkeiden vahvistamista.Esimerkiksi, jos haluat Jos haluat luoda oleskelutilan, haluat olla vihreän ympäröimä ja laittaa pöydät, tuolit ja sohvat puun alle asiakkaiden lepäämiseen. Etkö usko, että se on erittäin mukava? Se on täsmälleen sama toimistoissa ja muissa paikoissa . Ihmiset voivat tuntea nautinnon työskennellessään istuessaan luonnon lähellä olevan puun alla. Siksi Faux-viikunapuu on myös toimitusjohtajan suosikki monissa yrityksissä.

column covering ficus tree

banyan tree

Kuinka kauan keinotekoinen banyanipuu kestää?


HAC-puunrunko on valmistettu lasikuitusta, sitä voidaan käyttää sisätiloissa yli 10 vuotta.Sisäkäyttöön ei ole ongelma edes 15-20 vuotta, jos ei ole inhimillisiä tekijöitä.Suuri koriste-esine on kuluttavia herkkiä tavaroita, mutta valitse HAC-keinotekoinen banyanipuu voi säästää paljon rahaa.