Miten valita Outdoor Keinotekoiset kasvit ratkaista ongelman Maisemointi

- Apr 14, 2020-

Jos haluat kaunistaa ulkotilaa, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa ylläpitää sitä. HAC antaa sinulle hyvän valinnan. Voit valita erilaisia ulkona keinotekoisia puita korvata olemassa puita ja kasveja. Meillä on monenlaisia keinotekoisia puita, kuten kirsikkapuu, palmu, kookospuu, banyan puu, oliivipuu, vaahtera puu, jne., jotka kaikki on suunniteltu ammattimaisesti. Ne voivat lisätä UV-suojaustoiminto, vastustaa luonnollisia tekijöitä, auttaa muuttamaan kuisti keinotekoisia puita, parantaa viherryttämisen ulkosisäänkäynnin ja poistumisen, ja jopa lisätä vihreä elinvoimaa parveke, terassi ja takapihalla. Keinotekoisten puiden kautta päivittäinen ulkoilmaympäristösi voi pitää ikuisen kevään.

 

Koska tuoreet kasvit ja puut eivät täysin selviydy kaikissa ulkotiloissa, HAc:n ulkona olevat keinotekoiset puut voivat tehdä kauneudesta vaivatonta ja käytännöllistä. Ulkona olevien ihmisen tekopuiden avulla voidaan välittömästi luoda välittömiä vaikutuksia, mikä säästää kasvien kasvuun tarvittavaa tyypillistä kasvukautta.

 

HAC suosittelee useita tekopuita, jotka soveltuvat ulkokoristeluun:

Simuloitu palmu

unnamed

Keinotekoinen kirsikkapuu

ade977b65a826bf6

Fake vaahtera puu

下载

Faux banyan puu

images

 

On myös suuria etuja käyttämällä ulkona ihmisen puita. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia seuraavista ongelmista:

Kasteluaikataulun mukaisesti

Jaksottainen karsiminen

Kausittainen lannoitus

Oikean valaistuksen varmistaminen

Jatkuvasti korvaa kuolevat kasvit

Budjetointi vuoden mittaiseen ylläpitoon

 

Jos tarvitset enemmän ja parempaa inspiraatiota, voit tulla HAC suoraan, ja antaa ainutlaatuinen muotoilu ratkaista maisemaongelma ulkona keinotekoisia puita.