Miten puhdistaa keinotekoinen vihreä seinä

- Apr 24, 2020-

Tämä menetelmä on suunnattu pääasiassa ihmisille, jotka käyttävät simuloitu ja vihreäseinät (muovilaatu). Ja silkkikasvien pitäisi käyttää kangasta tai pölynimuri, koska tämä materiaali ei voi kvata. Kun aloitat vihreän seinän puhdistuksen, sinun on valmisteltava tarvikkeita, kuten höyhenpölyttäjä, kuiva kangas, pieni ämpäri lämmintä vettä, monitoiminen puhdistusaine spray pullo.

 

Vaihe 1: pöly on sama kuin tuoreet kasvit, ja keinotekoinen vihreä seinä kerääntyy pölyä ajan kertymistä. Pölyn määrä vaihtelee sen mukaan, missä sitä säilytetään. Päivittäin, jos kasvi on auringossa, se kerää enemmän pölyä kuin tavallisesti. Poista pöly varovasti pinnalta pölynimurilla. Ole varovainen, että voima on kevyt.

Vaihe 2: spray kasveja monitoiminen puhtaampaa. Kun olet käyttänyt höyhenpölyttäjä, spray kasveja ja vihreitä seiniä ammatillinen monitoiminen puhdistusaine. Jos väärennetty vihreä seinä on UV-kestävä, anna simuloidun vihreän seinän kuivua auringossa muutaman minuutin ajan. Jos ei, anna simuloidun Vihreän seinän kuivua sisätiloissa muutaman minuutin ajan.

Vaihe 3: Pese simuloitu vihreä seinä vedellä 10-15 minuuttia, ja sitten hitaasti pestä keinotekoinen vihreä seinä valmis lämpimällä vedellä. Jos sinulla on kukkia tai herkkä koristeet faux vihreä seinä, on suositeltavaa pyyhkiä ne kostealla liinalla hitaasti.

Vaihe 4: puhdistuksen jälkeen silkki vihreä seinä kuivalla liinalla, sinun täytyy poimia valmistettu kuivakangas ja pyyhi se varsi ja lehdet loppuun puhdistus.

Täydellinen edellä mainitut vaiheet, keinotekoinen vihreä seinä on sama kuin uusi, oletko oppinut?