Kuinka puhdistaa keinotekoiset kasvit ja puut es

- Jan 17, 2020-

Elämämme elämässä on nyt enemmän ja enemmän vääriä kasveja, ihmisten elintason parantumisen myötä myös simulointilaitosten vaatimukset paranevat. Simulaatiokasvien puhdistamisesta ja ylläpidosta on tullut huolenaihe.

Artificial plant

Keinotekoiset kasvit eivät vaadi jatkuvaa huoltoa, mutta säännöllinen kunnossapito on välttämätöntä. Esimerkiksi pöly tarttuu lehtiin, mikä tekee puhdistamisesta vaikeaa, seuraa meitä ymmärtämään faux-kasvien puhdistusvaiheet.

Jos kyseessä on suuri keinotekoinen kasvien puhdistus, sinun on löydettävä puhdistuspaikka tuolin tai tikkaiden avulla, jos pölyä on liian paljon, pestään saippualla ja vedellä, sitten huuhtele vedellä, pyyhi lopuksi kangas.

giant fake trees

Monet silkki kasvien lehdet, oksat ja rungot ovat juuttuneet ja asetettu tuotantoprosessiin. Koska ne eivät ole kiinteästi kiinnittyneitä, niiden ei tule olla liian kovia puhdistuksessa, jotta oksat tai lehdet eivät pudota ja eivät vaikuta silkkipuiden kokonaisvaikutukseen.

Tällä hetkellä suurin osa valmistajien tuottamista keinotekoisista kasveista ja keinotekoisista puista on valmistettu liuenneista kemiallisista tuotteista. Muovituotteilla on yhteinen omaisuus, se on palavaa materiaalia, tällaisten puiden on vältettävä kynttilänjalkaa, kynttilöitä, suitsukkeita ja muita palon lähteitä. korkean lämpötilan mekaaniset laitteet, jotta värjäytyminen korkeassa lämpötilassa ei aiheutuisi.