Kuinka puhdistaa eri tekokukat?

- Nov 12, 2018-

Ensimmäinen. Tekokukat asetetaan satunnaisesti

Toisin sanoen kukkakangasliina kiinnitetään kuivan kukan mutaan päälle, jotta se voidaan sijoittaa haluttuun tapaan, ja kukka puhdistetaan edullisesti. Kun kukka on poistettu maljakosta, hana voidaan huuhdella ja huuhdella tai se voidaan sijoittaa. Pese pesuallas, muista olla pesuainetta, koska jotkut pesuaineet ovat syövyttäviä, tällaiset kukat ovat myös helposti haalistuneita, pölyä kukkia, varovasti harja, puhdas kukat eivät ole alttiina auringolle ja tyhjentää vesi . Vältä värejä erottaen erikseen, jotta värit eivät pääse pitämään toisiaan.


Toiseksi puku muoto kukka

Kukkien sarja on lisätty kukanmuunaksi. Jos irrotat pistokkeen ja pese se, alkuperäinen muoto voi muuttua kuivauksen jälkeen. Tällöin niin kauan kuin koko sarja siirretään hanan alle, voit rei'ittää sen. Myöhemmin kallista potin uudelleen ja anna veden imeytyä sisään.


Kolmanneksi, eurooppalaisia kukkia, paljetteja, lankoja puhdistetaan

Yleensä kangasta kukat voidaan pestä vedellä, mutta jotkut kukat ovat lanka, ja joissakin niistä on paljetteja. Se ei ehkä ole helppo puhdistaa, joten on parasta käyttää höyhenraivaajaa nuolla. Tämä väli ei saisi olla liian pitkä. Jos aikaa ei puhdisteta, pöly kerääntyy liikaa, eikä sitä puhdisteta tuolloin.


Yllä on kukkien kukkaviljelytekniikka. Koti on meidän satama. Pehmeitä vaatteita varten meidän on käytettävä kukkia kukistamaan, viljelemään tunteita, tekemään elämän rytmin hitaammin, elämään vain elämästä, mutta myös elämään elämisen aikana.