Kuinka sisustaa kotisi uudelleen käytettävillä esineillä?

- Apr 13, 2020-

Tänään HAC kertoo kodin sisustamisesta tulevana kesänä. Se on täynnä innovatiivisia ideoita. Huoneistasi olohuoneeseen voit todella tuntea kesän tulon. Käyttämällä joitain uudelleenkäytettäviä koristeita, voit kierrättää ne vuosittain, saavuttaa todella kauniin ilmapiirin ja säästää kustannuksia ja ympäristönsuojelua.

0010010 nbsp;

Pöytä

图片1

Sohvapöydän tai ruokapöydän reunalla on aina pieniä pitsiä. Kesällä kukat voidaan sisustaa pöydälle missä tahansa huoneessa. Punainen, vihreä, keltainen tai sininen simulaatiokukkitaide, kuten: auringonkukan simulointi, kukkasimulaatio ja muut tyylit, näyttävät oikeilta kukilta, mutta voivat säilyttää kauan kauan, ja ne voidaan kierrättää joka kesä.


oviaukko

t0169a5c8e44b678b59

Voit koristella oven korilla, tekopuilla ja vihreällä nahkamatolla. Naapurit näkivät sen kuin he olisivat astuneet kesäilmaan. Päivän hyvä mieliala alkaa aamulla. Kun tapaat joitain erityisiä festivaaleja, kuten Halloween, voit sisustaa oven oven kurpitsilla tai pienillä kalloilla ja karkkeilla ja päästä festivaalin ilmapiiriin ovelta.


Kukkaverho

1160111688_936436010

Jokaisen pienen huoneen pienen ikkunalaudan tulisi olla ainutlaatuinen. Voit ostaa simulaatiokimppuja ja laittaa ne läpinäkyvään maljakkoon verhojen täydentämiseksi, jolloin ikkunalauta on täynnä elinvoimaa ja elinvoimaa.


Viltti

图片5

Se on 0010010 # 39; hyvä päätös valmistaa mukavat viltit olohuoneeseesi ja omaksua kirkas kesä, vaaleansininen, vihreä, valkoinen ja muut raikkaat värit, jotka lisäävät ripauksen mukavuutta ja värikkäästä tyylistä kotiisi. Voit myös ommella joitain simulaatiokukkia ympärille lisätäksesi kolmiulotteisen tunteen, ja kotisi on täynnä luonnon makua.


Kesä on tulossa, kiire sisusta kotisi! Iankaikkinen kauneus, jonka ansaitset!