Katsotaanpa keinotekoisten kirsikkapuiden näkymiä

- Jun 14, 2019-

Australian ja Uuden-Seelannin markkinat ovat kirsikkapuita, Banyan-puita ja ruukkukasveja, ja monet asiakkaat ostavat ne. Jotkut pienyrittäjät näkevät markkinapotentiaalin ja ostavat joitakin Kiinasta ja myyvät niitä takaisin. Loppujen lopuksi nämä markkinat ovat valtavat. Vaikka se ei ole välttämätöntä, se on myös sopusoinnussa ihmisten psykologisten tarpeiden kanssa koristamaan elämäänsä ja kaunistamaan ympäristöä, kun niiden materiaaliset olosuhteet ovat täyttyneet. on kauneuden tarve.

Siksi markkinoilla on niin paljon potentiaalia.


Monet asiakkaat ostivat juuri kirsikkapuun omaan näyttelyhalliinsa ja osallistumaan joihinkin näyttelyihin. Kohtaus on täynnä kiusausta, ja muut asiakkaat ostavat heiltä, jos he ovat kiinnostuneita, ja ne tekevät myös suoraan paljon liiketoimintaa. Monet ihmiset ostavat takaisin koristamaan toimistoja, ravintoloita, baareja jne., Mutta myös ottavat takaisin koristamaan paikan, ostoskeskuksia, kävelykatuja, muotiliikkeitä, ottavat hyvän roolin. , tilaus on yleensä räätälöityjä tuotteita.


HAC-kirsikkapuilla on pyöreä, sateenvarjo, tervehdys, haarukan tyyppi, räätälöidä sakura-kukkien puu jne., Puunrunko on valmistettu pääasiassa lasikuidusta, kukat on valmistettu korkealuokkaisesta silkkikangasta, oksat on valmistettu muovista kevätteräksellä. muokkaa kirsikkapuita eri muotojen ja eri käyttöpaikkojen mukaan, jotta asiakkaat rakastavat niitä todella.