Suunnittele täydellinen tapahtuma! Kuka luo mukautetut häät tai tapahtumapuut?

- Jan 15, 2020-

Kun selaat Pinterestiä tai Instagramia, saatat nähdä mukautetun hää- tai tapahtumapuun tai kuvan, jonka haluat tehdä itsellesi. Saatat ihmetellä, kuka teki hää- ja tapahtumapuun? Toki, teemme!

fake droping blossom tree for centerpiece decoration

Tekokukkien ja keinotekoisten tapahtumapuiden suunnittelijamme luo kaikki väärennetyt wisteriapuut, keinotekoiset kirsikankukupuut, keinotekoiset viherpuut ja mukautetut keinotekoiset puut. Nämä tuotteet on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista, luomme realistisia keinotekoisia puita ja kasveja, jotka sopivat täydellisesti erityisiin tapahtumia ja häitä.Löytä valokuva Pinterestistä tai Internetistä, josta pidät, mutta et tiedä miten sitä saadaan? Luomme täydellisen paikan häihisi tai erityistapahtumaan! Olemme ylpeitä nopeasta tuotantosyklistämme ja täydellisestä jälkikäteen- myyntipalvelu.

silk peach blossom tree

Emme vain luo puita sinulle, koska mahdollisuus siirtyä paikasta toiseen, keinotekoinen puu on helppo purkaa, ja jokainen haara ja runko on merkitty. Käytä HAC-koristeellisia kukkapuita häissä tai tapahtumissa varmistaaksesi, että ne häikäisevät Asetukset , suoritetaan virheetömästi asiakkaalle.


Kiinnostunut? Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen : saila@haconvergence.com