Näytä toimistoamme

- Jun 21, 2019-

Nopea elämänopeus tekee meistä yhä innokkaampia lähestymään ja integroitumaan luontoon. Luonnollisten kasvien tuominen sisätilaan on tullut suosittu käytäntö toimistoissa. Vihreillä kasveilla on tärkeä rooli suunnittelussa. Toimisto on paikka, joka kiinnittää huomiota työtehokkuuteen eniten, sillä ei ole aikaa huolehtia laitoksesta, mikä tekee simulaatiolaitoksesta syntyvän oikeaan aikaan, simulaatiolaitosta on käytetty uudentyyppinen sisustusmateriaali sisätilojen ja ulkotilojen suuressa vaiheessa.

Keinotekoisen vihreän kasviteollisuuden 20 vuoden kehitystyössä HAC: n ensimmäinen vaikutelma toimistosuunnittelusta ja sisustuksesta on, että se heijastaa vapaa-ajan ja kaasun laatua ja vaikuttaa suoraan ihmisten visuaaliseen, tuntoon ja psykologiseen tunteeseen ja antaa ihmisille erilaisen esteettisen tunteen.

Ensimmäinen on päästä porttiin, nähdä uima-altaan vieressä kohoava kookospähkinä, mukaan lukien kuningas kookospuu , päivämäärä palmu, hopeapäivä , palmu , Washingtonia, palmu , jne. Nämä kookospähkinät ovat uusia, ainutlaatuisia ja elämää muotoisia , joka välittömästi saa ihmiset tuntemaan olevansa M aldives.It on myös yksi tärkeimmistä tuotteistamme.Artificial palm tree


Sitten on portaikko, on rockery-allas ja karstiluola-tyyppinen sisustus, koristavat yrityksen 20 vuoden kehityskulun seinän käyttöönottoa, muotia ja eivät riko mysteeriä.   suuri maisemapuu , simulointi kirsikkapuu, vaahterapuu , wisteria-puu, ruohonseinä, kallioperä, veistos ja muut komponentit, jotka ovat yksinkertaisin koristekieli, heijastavat tilan arvoa, antavat tilaa persoonallisuudelle ja hiljaisuudelle. Samanaikaisesti toimistomme on täynnä aikojen ja tehokkuuden tunnetta, joka täyttää käyttötarpeemme ja antaa kävijöille hyvän tunteen ja vaikutelman.