Voit kokea liikkuvan maiseman

- Jun 19, 2019-

Niille, jotka haluavat matkustaa itsenäisesti, matkailijoilla on yleensä erilaisia harrastuksia. Jotkut haluavat etsiä enemmän vapautta ja jännitystä, kun taas toiset arvostavat päihtyviä maisemia.

Coconut tree

Tässä on yksi tapauksistamme Euroopasta, paikallinen kehittäjä kutsui sen luomaan Maldivian rannan pienellä saarella, jota ympäröi vesi kolmella puolella. Hanke osoittaa täysin ekologisen elinympäristön käsitteen. HAC-tiimi kiinnittää huomiota esteettiseen taidetta ja käytännöllisyyttä rakennusympäristöön suunnittelussa ja rakentamisessa, luoden täydellisen maiseman, joka takaa kestävän ja pidemmän käyttöiän. Siksi yhtiömme käyttämä kookospuun materiaali on erilainen. Käytämme teräsrakennetta kulkemaan puun varren sisäpuolella, ja teräslevyä ja räjähdysruuvia lisätään lujasti alareunaan, joka voi vastustaa asteen 8 tai sitä korkeampaa taifuunia. Kun muotoillaan kookospuiden luonnollista maisemaa veden pinnalla , se osoittaa HAC-tiimin poikkeuksellisen muotoilun ja rakentamisen kyvyn, ja perinteisten ikäryhmien on vaikea tehdä tällaista maisemataidetta.

Kookosmetsien simulointi, kuten liikkuva maisema, voidaan istuttaa sekä pohjoiseen että etelään. Kun pysyt kiireisessä kaupungissa jo pitkään, ihmisten kantaja on lähellä luontoa ja romantiikkaa, mutta myös ihmisen ja luonnon välisen läheisen kokemuksen äärimmäinen, ja tuo sinut takaisin luontoon ja kannattaa tavallista elinympäristö.