Keinotekoisen vihreän seinän hämmästyttävä luovuus

- Dec 27, 2019-

Keinotekoisen kasvin seinän hyödyt tosielämässä ovat yhä selvempiä ja niitä on käytetty laajalti puutarhatekniikassa.Voit tietää jotain elämämme simulaatiotehtaasta ja ajatella, että se ei ole muuta kuin yksinkertainen muovinen pala. Itse asiassa , elämässä yleisesti käytetyt simulaatiotuotteet valmistetaan useista materiaaleista, ja taiteen taso on erittäin korkea. Korkealla kovuudella, vanhenemisen estävillä, vedenpitävillä ja muilla ominaisuuksilla.


artififial green wall for indoor decoration

Eri tason stylistin tekemä vaikutus on erilainen. Koska eri muodot, elävät ja erottuvat piirteet ovat, monet ihmiset rakastavat teoksia.Kokoonpanot ruohojen seinäkoriste-kohtaus on myös laajempi, kuten matkailukohteet, kaupalliset neliöt, ekologinen puistot, teemahotellit, huvilapuutarhat jne.


Fake ruoho seinäpaneelit eivät ole vain kauniita, vaan myös hyviä käytännöllisyyttä. Niitä voidaan käyttää markkinoinnissa näyttelyissä, ikkunoissa tai näyttelytilojen sisustamiseen. Ne voivat toimia myös toimistoseinäinä, jakolaitteina, itsenäisinä klustereina, jopa häät taustana jne. Koska sitä voidaan mukauttaa erilaisiin skenaarioihin, kuten sovittaminen monenlaisiin kasveihin ja silkkikukkiin, tekee siitä monia mahdollisuuksia.


fake grass wall with flowers for wedding backdrop decoration