Keinotekoisten vihreiden kasvien soveltaminen työpaikalla

- Mar 13, 2019-

Nykyään elinympäristömme on täynnä teräksen ja sementin hajua. Ympäristön vihreän alueen vähentäminen.Se vaikuttaa normaaliin elämäämme. Monien tekijöiden vaikutuksesta todellisia kasveja ei voida laajasti istuttaa, mikä johtaa siihen, että vihreän ympäristön elämässämme. Keinotekoisten kasvien olemassaolo ratkaisee tämän ongelman.


artificial vine

Keinotekoisten kasvien edut: se rikkoo maantieteellisiä rajoituksia ja ei vaikuta ympäristöön. Korkea jäljitelmä.Ei tarvitse huolehtia, pitkä käyttöikä.Kustannustehokas.Helppo käsitellä, ei helposti vahingoittaa.


2000-luvun ihmiset nauttivat korkean teknologian tuomasta mukavuudesta, mutta myös kantavat suuren kulutuksen painetta, joten heidän täytyy työskennellä kovasti parempien elinolosuhteiden saamiseksi. Mutta sinusta tuntuu, että olisit ahdistunut ympäristön stressistä, kun olet stressaantunut ja työskennellyt elottomassa toimistossa?


rockery

 

 

Älykäs pomo ei halua nähdä, että hänen työntekijänsä kärsivät tässä ympäristössä, joten HAC-keinotekoiset tuotteet ovat käteviä.

Tämä on muovinen yritys, yleensä henkilökunnan yhteystiedot ovat joitakin raaka-aineita ja koneita muovin valmistamiseksi ja joitakin tietoja ilman emotionaalista väriä. Niinpä pomo valitsi HAC: n vastaamaan rakkaushankkeesta monen vertailun jälkeen antaa henkilökunnalle tuntua elinvoimaa ja hauskaa työn jälkeen. Suurin syy on se, että meillä on vahva suunnittelutiimi.


artificial vine decoraion

Tässä projektissa suunnittelukonseptimme oli, että yrityksen portti edusti yrityksen kuva-aluetta, joten joitakin keinotekoisia vihreitä kasveja ja kallioita käytettiin porttina maisemana. Myös vieraileva asiakas voi tuntea yrityksen elinvoimaa. on yrityksen ruokala, jossa henkilökunnalla on keskustelu illallisella., Niinpä hyvä ruokavalioympäristö ei vain saa työntekijöitä rentoutumaan nykyisestä työpaineesta, vaan myös antaa heille mahdollisuuden nauttia herkullisen ruoan tuomasta nautinnosta. keinotekoinen viiniköynnöksen koristella kattoon.Syöminen tällaisessa ympäristössä, mielestäni jokaisella on hyvä ruokahalu.Lisäksi yhtiön parveke on suunniteltu läpinäkyvää lasia alussa.Lopuksi HAC suunnittelutiimi päätti peittää lasin keinotekoinen ruoho seinä suojella ihmisten ihoa ultraviolettisäteilyltä.Se ei vain tarjoaa aurinkosuojaa ja eristys, mutta myös lisää kauniit näkymät toimistorakennukseen.


artificial grass wall

Puhuu paljon tässä asiassa Koska olen myös toimistotyöntekijä.Tämä on myös mielestäni työympäristö, mitä mieltä olet?