Pine Tree, toisin kuin muut puut, on puu, joka ei koskaan anna periksi

- Jul 15, 2019-

Suosituin vuori ulkomaalaisille Kiinassa on Keltainen vuori , Ihmiset ovat tyhjentyneet yhden nousun jälkeen, mutta he haluavat kiivetä vielä kymmenen kertaa. Tähän on monia syitä, mutta kaikkein vaikuttavin on ehdottomasti vieraskirja . Keltaisen maamerkki   M ountain ja yksi A nhui-maakunnan symboleista, rauta-maalauksesta "Guest-Greeting Pine " G- urassa H, kaikki P eople-asemat aseman laituriin. Vieras-tervehdys mänty on tullut rauhan ja Ystävyys Kiinan ja maailman välillä.


The-Yellow-MountainItse asiassa männyn katos ei ole rehevä, oksat ovat hyvin harvinaisia. Männyn ei tavallisesti ole kauneimmista kauneudesta, eikä varmasti ole paras. Kuitenkin , hänen yksinkertaisuus, yksinkertaisuus, lujuus, elinvoimaisuus ja verdure osoittavat hänen olevan puiden mies. ei ole vaikeaa muistuttaa meitä siitä, että hän on maan pilari, mäntymateriaali on hyvä, ei ole vaikeaa muistuttaa meitä siitä, että hän on maan pylväs ine Männyt ovat yksinkertaisia ja suoria, mutta ei ole On vaikea miettiä meitä sotilaista. Voimme myös ajatella sotilaita, jotka taistelivat maamme puolesta sukupolvelta toiselle, vartioimalla rajojaan.


Artificial pine tree

Koska mänty symboloi voimakasta ja turmeltumatonta, ei pelkää vaikeuksia alas henkeä, se on yksinäinen, rehellinen, yksinkertainen, ei pelkää kylmältä. ja muut tekijät, monet ihmiset asettavat yhden puun tai enemmän   keinotekoisia mäntyjä kotona, toimistossa, hotellissa ja muissa paikoissa, jotka eivät voi ainoastaan tehdä elinympäristämme ikivihreäksi, vaan myös antaa ihmisille positiivista energiaa.