Keinotekoisen turhan näkymä

- Jun 04, 2019-

Chelsean kapteeni liukui rangaistuspotkukauden aikana Moskovan Luzhniki-stadionilla vuonna 2008 luonnollisen ruohon epäasianmukaisen ylläpidon vuoksi. Luonnollinen nurmikko on liian liukas, joten keinotekoinen nurmikko ei korvaa luonnollista nurmikkoa. pienten ja keskisuurten urheilualueiden tai harjoittelualueiden korkean taajuuden käyttöön.

Meidän HAC keinotekoinen nurmikko on jaettu urheilu keinotekoinen nurmikko ja virkistys keinotekoinen nurmikko.Sports keinotekoinen turve sopii golf, golf ja muissa paikoissa, Virkistys keinotekoinen nurmikko on kaikkein standardi asetettu maiseman vihreys.

Keinotekoisella turpeella ei ole haittaa ympäristölle ja ilmalle, ja sillä on monia erinomaisia ominaisuuksia, ilman manuaalista hoitoa ja karsimista. Monet nykyaikaiset kaupungit käyttävät keinotekoisen ruohon seinää rakennustyömaalla, jossa on keinotekoinen nurmikko, joka osoittaa keinotekoisen nurmikon suositussuuntaa.

Nyt kaupungin kaunottelu, puhdistusfunktio paranee jatkuvasti, puutarha-maisema ja ihmiset, jotka sopivat rentoutumaan, koristavat vihreitä kasveja, jotta ihmiset yhtäkkiä tuntevat tyytyväisyytensä, vapaa-ajansa, elinvoimansa, mukavuutensa. Siten keinotekoisten kasvien potentiaalia simulointiteollisuudessa ei ole rajoitettu.