Salaisuus rakennus Rockery waterscape on kaikki täällä

- Aug 07, 2019-

Puutarha maiseman suunnittelu Rockery koostuu pääasiassa luonnon Rockery ja keinotekoinen Rockery (muovi Rockery kivi). Luonnollinen Rockery kivi on lähinnä luonnon kiveä koota Rockery.Rockery Stone on lähinnä seuraavanlaisia:Lingbi Stone,Moire Stone,Kianceng Stone,TaihuLakeKivichrismatiteKiviYingshiKiviIlmestyikivi ja niin vielä. Niistä,Yingshikivi jachrismatiteStone ovat suhteellisen suosittuja tyylejä.


image


Jos käytät luonnon Rockery kivi rakentaa Rockery, kiven valinta on erittäin tärkeää. Vuodesta väri, rakenne, pinnan muoto samanlaisia kiviä, kiven koko rinnakkain pitäisi olla kohtuullinen ja yhtenäinen. Näin vältetään liian paljon eroa häiritsevältä vaikutukseltaan. Rakentaa Rockery, vakauden varmistamiseksi, tasa paino Rockery stressi, voi välttää painon liiallinen paino aiheuttama yksipuolinen romahdus loukkaantuneiden ohit. Pehmeä maaperä rakentaa Rockery harkita vahvistaminen, estää kivi liuku Mäki.

Mr. Liang Song ohjaa rakennustyö maan

image

image

Rockery rakentaa pitäisi olla luotettava betoni perusta, niin että tärkein runko ja säätiö yhteys yritys, teräs betoni päärakenne, olisi suunniteltava ammatillinen rakenne suunnittelijat, pitäisi varata ja teräs verkko yhteys upotettu osia.

Muovi kivi Rockery on jäljitelmä luonnon Rockery kivi, lopulta saavuttaa tarkoitus jäljitely.HAC Rockery Plastic Stone Technology on läpi murto perinteisellä tavalla maiseman, se teräksen vahvistaminen, kulma terästä ja muita materiaaleja tukea, muoto korroosiorakkainen teräs verkko ja korkea standardi sementti hometta, pinta käyttäen väriä Fortifier, kvartsi hiekka, väri aine, protectant ja muut polymeeri materiaalit suojaus väritys. Siksi sen yli 10 vuotta ei näy Häivytys, halkeilua ja muita ilmiöitä, ja sen kustannukset ovat alhaiset, Nopea rakentaminen, mallinnus voidaan räätälöidä mukaan sivuston vaatimukset.

Ennen teko muovia Rockery kivi malli, muista kommunikoida suunnittelija. Ei ole väliä kentällä tai veden muovi kivi Rockery täytyy vaatia tasa painoa ja vakautta, muovi kiven tuotanto olisi haudattu hiekkaan tai pieni osa vettä, antaa ihmisille tunteen kasvaa pois maaperästä tai vedestä, antaa ihmisille mukavan , luonnollista tunnetta.