Kasvien seinien salaisuus UV-suojaus

- Jan 08, 2020-

Keinotekoiset kasvilevyt voidaan nähdä huvipuistoissa, kiinteistöhankkeissa ja jopa vuoren rinteiden suojausprojekteissa. Vakaaseen sisäympäristöön verrattuna ulkoympäristö on suhteellisen kova. Kestää tuulta ja sadetta ja voimakasta auringonpaistetta yli kymmenen tuntia joka päivä, ja suuret lämpötilaerot päivän ja yön välillä joillakin alueilla. Tämä on epäilemättä vakava testi keinotekoisille kasveille.


Kun kävelemme kadulla, huomaatko tällaisia tilanteita?


Haalistuneet saniaiset ovat yhtä värittömiä kuin kuollut ruoho; Kirkkaat kukat ovat haalistuneet valkoiseksi;, vihreä veistos haalistunut vakavasti, värillä on vakavia vääristymiä pitkän ultraviolettisäteilyjakson jälkeen; lehdet ovat hauraita ja sitten tuulen ja sateen läpi on katkennut auringonvalon jälkeen; talvella alhaisen lämpötilan vaikutuksesta on helppo tulla kovaksi ja hauraaksi, menettää joustavuus ja murtua helposti; hauraat juuret ovat helposti murtuvia ja pudonneet myrskyn jälkeen ...

common fake grass panels

Itse asiassa tämä johtuu siitä, että jollain huonolla keinotekoisella viheriöseinämällä ei ole UV-vastustusta.Ultravioletti viittaa 10–400 nm: n säteilyn aallonpituuksien sähkömagneettiselle spektrille.Muoviset ja muut materiaalit, joita käytetään ulkokäyttöön tarkoitettujen keinotekoisten seinien tuotannossa, tuottavat automaattisen hapettumisreaktion. ultraviolettisäteen vaikutuksesta , se johtaa polymeerin hajoamiseen, mikä johtaa ulkoasun ja mekaanisten ominaisuuksien huonontumiseen.

Kuinka HAC-keinotekoinen lehtiseinä saavuttaa useita vuosia voimakkaassa tuulessa ja sateessa, ei muodonmuutoksissa, voimakkaassa auringonvalossa, ei haalistu? HAC valitsee uuden maahantuodun polymeeri-PE-materiaalin, joka jo johtaa materiaalin lähteeseen , Lisää antioksidantti- ja UV-kestäviä materiaaleja tuotantoprosessiin. UV-vastus on kestävämpi kuin levittämättömien perinteisten tuotteiden .HAC-vihreät seinät ovat ammattimaisissa testauslaitoksissa testattuja, laatu on luotettava.

Faux green wall cases made by HAC

HAC-tuotteet ovat kokeneet kasteen ajan, seisovat kuitenkin auringossa kauneimmalla puolella tavataksesi vierailusi, koska keinotekoisen ruohon seinäkoristeiden olemassaolosta elämämme muuttuu värikkäämmäksi.