10 suosituinta häätapahtuman kukkaa

- Oct 10, 2019-

Hääkukat symboloivat puhtautta, todellista rakkautta ja ikuisuutta. Jokainen pari morsiamaa ja sulhanen viettää kauan valmistautuakseen ennen häihinsä. Tekokukkien moninaisuuden takia monet ihmiset eivät tiedä kuinka valita romanttinen ja täydellinen häät itselleen. 21 vuoden kokemuksen ja yhteenvedon jälkeen simulaatiotuotteistamme luettelemme kymmenen suosituinta hääkukkia.


1 keinotekoinen ruusu

Mikään kukka ei voi kilpailla ruusua, josta näyttää tullut välttämätön lajike häihin. Kreikan mytologiassa ruusu symboloi kauneutta ja rakkautta. Ruusu ilmentää rakkautta ja kauneutta. Se ei ole vain kauneuden inkarnaatio, vaan myös rakkauden jumalan veri.


artificial rose


2 Keinotekoinen tulppaani

Väärennetyt tulppaanit ovat herkkä ja suloinen valinta hääihin. Tulppaanit ovat onnellisuuden symboli. Kukkavärejä on monia, jotka voivat luoda hämmästyttävän vaikutuksen tarpeiden mukaan.


artificial tulip


3 Calla Lily

Se symboloi eleganssia ja herkkyyttä, ja calla-liljan sarvenmuotoinen muoto on kuin naisen unelmakäyrä, joten sen ainutlaatuinen tyyli on suosittu morsiamenten keskuudessa.


Calla Lily


4 Keinotekoinen hortensia

Hortensia on suosittu koristekasvi ja sitä on saatavana valkoisena, vihreänä, vaaleanpunaisena ja sinisenä.Hortensiaa käytetään herkkien morsiuskimppujen valmistukseen.Hortensian ja muiden kukkasarjojen yhdistelmä on myös upea.Se symboloi toivoa ja onnellisuutta.


artificial hydrangea


5 Keinotekoiset orkideat

Orkideat symboloivat lämpöä ja itseluottamusta.


orchid


6 keinotekoinen pioni

Pionit symboloivat jaloa ja täydellisyyttä. Valittavissa on monia värejä.


artificial peony


7 keinotekoinen päivänkakkara

Päivänkakkaroiden makea viattomuus on täydellinen valinta kevät- tai kesäpuutarha hääihin.Voit valita yksinkertaisia valkoisia Daisy-kimppuja tai lihavoituja värejä kimppuihin, rintakoruihin, keskikappaleisiin ja muihin hääkoristeisiin.Päivääreitä käytetään usein toissijaisten tai kalliimpien kimppujen täyteaineina. . Päivänkakkaraiden muoto ja koko tarjoavat hyvän lisäyksen kukka-asetelmaan.


artificial daisy


8 Keinotekoinen puutarha

Ikivihreä puutarha on kuuluisa miellyttävästä tuoksustaan. Se on suosittu hääkukka, joka symboloi onnellisuutta ja puhtautta.

artificial gardenia


9 Keinotekoinen ranunculus


Ranunculus

10 Keinotekoinen Stephanotis