Mitkä ovat simuloitujen palmujen luokittelu, suorituskykyominaisuudet ja toiminnot?

- Jun 13, 2019-

1. Luokittelu: on keinotekoinen kookospuu, simulointipäivä palmu, simulointi kuningas kookospuu, simulointi Sabal puu, simulointi Washingtonia Filifera puu, simulointi neula palmu ja niin on.We on erilaisia tyyppejä tai malleja voidaan räätälöidä mukaan asiakkaan tarpeet


coconut tree

2. Suorituskykyominaisuudet: Innovatiiviset materiaalit ovat mallable.Green ja ympäristönsuojelu.Simulaatiokasvien raaka-aineet ovat lähinnä ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten muovituotteet, silkkituotteet, polyesterituotteet, hartsi savi, sementti ja muut sekamateriaalit. silti käyttää rauta ja teräs, malli teräs, metalli sauva, lasiputki, isku malli paperi, kuitu silkki, koristepaperi, nauha, nämä materiaalit ovat pilaantumista-free.Sen vuoksi korkea elastisuus materiaalin, se voi vastata erityistä korkeutta ja muodon malli, ja voi pitää ikivihreä, rikkoa rajoitus aito tuote.Se on elävä, voidaan verrata todellinen istutettu kukkia ja kasveja.


palm tree

3. toiminto: kaunista ympäristöä, voimakasta taidetta, vähän ympäristövaikutuksia. Nykyisin julkiset tilat ja toimistot ovat enimmäkseen ilmastoituja, ja sisävalo on usein riittämätöntä. Siksi ei ole helppo istuttaa hyvää tehdasta sisätiloissa , mutta simulointilaitokset voivat helposti saavuttaa tämän tavoitteen, simulaatio kasvien väri, voi olla pitkä aika kirkas neljä vuodenaikaa sama, ei kuten istutus kukkia ja kasveja hajoaa ja kuiva.