Mitkä ovat keinotekoisten kirsikkapuiden materiaalit ja ominaisuudet

- Dec 31, 2019-

Kirjoittaja : Guangdongin kotitaidetapahtumien lähentyminen Co, LTD


Sakura on rakkauden ja toivon symboli. Ihmiset pitävät myös kirsikankukkista yhä enemmän.On yleisesti tiedossa, että kirsikankukkia kukkivat huhtikuussa ja kukkivat vain kerran vuodessa.Vaikka kirsikankukkia ovat kauniita, mutta kukinta-aika on hyvin lyhyt, vain 10 päivää.Jos et menetä tilaisuutta katsella, sinun on odotettava seuraavaa vuotta. Keinotekoinen kirsikkapuu voi vain täydentää todellisten kirsikankukkien puutteita.Fake-kirsikkapuun muoto perustuu 1: 1 todellinen kirsikkapuu, joka voi pitää sen värikkäänä ympäri vuoden, ei koskaan kuihtu eikä koskaan tarvitse huolehtia lyhyestä kukinnan ajanjaksosta. Joten miten keinotekoinen kirsikkapuu valmistetaan?

Simulaatiopuussa on kahta tyyppiä kirsikkapuumateriaaleja, yksi on FRP ja toinen on oikea puu. Lasikuitumateriaalien simulointi kirsikkapuun tekniikan pääviite todellinen kirsikkapuun mallinnus, 1: 1 kopio oikeasta puusta.Sisärakenne on valmistettu galvanoidusta teräsputkesta, pinta on lasikuitua ja ashramhartsia, ja puun rakenne on valmistettu oikean puun painekalvo.Oikea puupuu on valmistettu luonnonpuun sauvasta.Korroosionestokäsittelyn jälkeen ja sitten ashramihartsikäämityksen pinnassa. Kuten keinokukat ja lehdet, ne puristavat oikean sakuran 1: 1 muotin. kone. Sisäinen rakenne on teräslankaa, pinta PVC-materiaalia ja lehdet ja kukat on valmistettu silkkikankaasta.

artificial cherry blossom tree for weddings

4m Tall Light Pink Cherry Blossom Tree

Edellä mainituista kahdesta materiaalista lasikuitumateriaali on hiukan kalliimpaa kuin luonnollinen puu. Puumateriaalia käytetään enimmäkseen sisätiloissa. Kun päällikkö on käsitellyt sen, puun sauvalla on ruosteenesto-, kosteuden- ja koiranesto-ominaisuudet. Lasikuitumaisia kirsikankukkupuita käytetään enimmäkseen ulkona maisemointiin, joka voi kestää 5-10 vuotta ja voi kestää auringonvaloa. , tuuli ja muu ilmasto.