Mitä ovat tekopuiden materiaalit?

- Oct 29, 2019-

Simulointipuita käytetään laajasti toimistoissa ja hotelleissa. Tiedätkö, millaisia materiaaleja heillä on? Keinotekoisella puumateriaalilla on monenlaisia, se sisältää: keinotekoisen ruostumattoman teräksen puun, keinotekoisen sementtipuun, keinotekoisen lasikuitupuun, keinotekoisen muovipuun.


  1. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keinotekoinen puu: tällaisen puun päätanko on teräsputki tai terästanko. Tällaisella materiaalilla on korkean kovuuden, vanhenemisen estävän ja vedenpitävän ominaisuudet.


2. Sementti tekopuu: sementti simulointipuulla on realistisen rakenteen ominaisuudet, korkea uskollisuus, ei ole helppo vioittaa, ei ole helppo polttaa, ei ole helppo muodonmuutos, lähellä massiivipuun rakennetta ja affiniteettia, vahva ja kestävä, ja monia muut edut.Mutta se on myös kallista.


3. Keinotekoinen lasikuitupuu: Lasikuitumaailman simulointipuulla on etuna korkea vähennyskelpoisuus, vahva plastilisuus ja hyvä stabiilisuus; Tämä materiaali on myös ensimmäinen valinta väärennettyihin ulkopuihin.


4. Muovisimulaatiopuu: Muovipuun rakenne on myös selkeä, mutta tämäntyyppinen puu ei ole tarpeeksi muovia räätälöitäväksi.


Edellä on kyse yksityiskohtaisen käyttöönoton keinotekoinen puumateriaali, simulointi puu, koska markkinat ovat nyt syvästi rakastaneet kaikki maiseman sisustus, sen ulkonäkö, alkuperäiseen yksitoikkoinen kaupunki lisätty vihreä koristelu, on tullut kaunis maisema linja kaupungissa.