Mitkä ovat keinotekoisen vihreän seinän käyttö?

- Aug 19, 2019-

Tunnetko simuloidun ruohoseinän vai et, uskon, että kun olet lukenut tämän artikkelin, tulet rakastumaan tällaiseen simuloituun vihreään seinään, joka on täynnä elinvoimaa. ja baari.

Missä olosuhteissa tarvitaan keinotekoinen pystysuora ruohoseinä koristeeksi?

1. Kun sinulla on hyvin vanha seinä tai pylväs ja työvoimakustannukset ja kunnostusaika ovat erittäin korkeat, on parasta valita se peittää se väärennetyllä ruohonseinällä, koska se on paitsi edullinen, mutta myös helppo Asentaa.

2. Kaupan sisäänkäynti , kun katu on sama sisustus, simulointi olkiseinä antaa myymälöllesi uuden ilmeen, houkuttelee asiakkaiden saapumista .

3. Seinä tai aita , kuten hotelli, puutarha ja muu paikka, jossa tarvitaan vihreitä kasveja, voidaan käyttää halvalla ja kauniilla koriste-efekteinä.

4. Katto tai terassi some Joidenkin talojen kattoa tai terassia ei ole suunniteltu käyttäjien mielessä, joten ultraviolettisäteily on erittäin voimakasta. Pitkäaikainen asuminen tai työskentely sellaisessa ympäristössä voi helposti aiheuttaa fyysisiä vaivoja.Mutta jälkiasennuksen kustannukset ovat korkeat.Simuloidulla ruohon seinällä voi olla merkitystä uv-suojauksen kanssa, jotta ihmiset saavat viihtyisän ympäristön.

5. Ravintolan sisustus , ravintola on paikka ihmisille rentoutua työn jälkeen, kylmät seinät näyttävät hyvin yksitoikkoisilta. Rentoutumisen sijasta ihmiset menettävät ruokahalunsa. Viime kädessä se aiheuttaa asiakkaiden menetyksiä. Simuloitu ruohoseinä voi kuitenkin antaa ihmisille tunteen olevan lähellä luontoa. Ihmiset voivat tuntea olonsa lämpimäksi ja rentoksi illallisella täällä, ja toistaa asiakkaita entistä enemmän.