Mikä on tuoretta pitävä palmu

- May 10, 2019-

Keinotekoisesti valmistetut keinotekoiset tuoreet säilötyt palmuja , näyttää samalta kuin todellinen puu.Se on keinotekoisesti käsitelty, koristeltu ja viittaa palmujen luonnolliseen kasvuun tuottamaan tuoreita palmuja ja kuorta, joita ei tarvitse ylläpitää. koristelu ja viittaus luonnollisesti kasvaviin palmuja, tuoreita kämmenlehtiä ja puukuoria pidetään yllä ilman huoltoa. Käsittelemällä tuoreita palmuja lehdet voivat olla ikivihreitä, ja kuori tuntuu todellisena puuna.


Nykyään globaalin rakennuksen julkinen tila kehittyy kohti sekä suurta että suurta suuntaa, joka tarvitsee korkeita maisemakäsitystöitä tyhjän tilan täyttämiseksi. Tuoreet pitävät palmuja ovat tavallisia ja kauniita, ja ihmiset rakastavat niitä.


Palmupuiden säilyttäminen on tekninen tapa tehdä palmuja keinotekoisesti. Tuotteet on tiivistetty seuraavasti: palmujen lehtien kerääminen säilytystä ja jalostusta varten ja niiden yhdistäminen keinotekoisten palmujen runkoihin palmunvalmistustuotteiden muodostamiseksi. säilyttää kaunis muoto sisätiloissa yli 10 vuotta.