Mikä on kokemus ruokailusta suuren keinotekoisen persikkapuun alla?

- Dec 07, 2019-

Kiinan kuun uusi vuosi on aivan nurkan takana, ja sen mukana tulee lisääntyvä määrä persikka- ja kirsikkapuiden tilauksia. Kevään festivaalin aikana monet yritykset tai hallitus ostavat suuria määriä keinotekoisia persikkapuita juhlimaan uutta vuotta, juhlimaan uusien kauppojen avaamista ja niin edelleen.

Alla oleva silkki persikkapuu on tarkoitettu suurelle neliölle.Se on 600 cm pitkä ja täynnä herkkyyttä ja avautumista. Näyttää kohoavalta puulta kirkkaan kevään aikana.Kaunis ja realistinen ulkonäkö on erityisen silmiinpistävä, varsinkin kun se sijoitetaan ulkona maisemakoristeena tekee siitä niin ainutlaatuisen auringonpaisteessa.


Bespoke Large Peach Blossom Tree Design For Restaurant


Persikan kukkapuu on yhtä upea kuin ravintolan sisustus.Katso alla olevaa puuta.Silkipuun katos leviää yli 6 m ravintolapöytien yläpuolelle ja luo täydellisen ruokailukokemuksen.Nobody tuntuu epämukavalta istuessaan tällaisessa ympäristössä illalliselle.Katso mitä Asiakkaamme sanoi: Joka päivä saamme asiakkaat onnittelemaan sitä, kuinka kaunis kukkapuu on ja mitä eroa se on antanut ravintolamme. Se ei vain näytä vaikuttavalta, vaan houkuttelee myös monia asiakkaita.


silk peach blossom tree