Mikä materiaali on paras simulointi kukka?

- Nov 12, 2018-

Jotkut sanovat, että polyesteristä valmistettu jäljitelmäkukka on hyvä, toiset taas sanovat, että silkkikankaasta tehty jäljitelmäkukka on hyvä. Monet ystävät eivät ole täysin ymmärtäneet jäljitelmän kukan materiaalia. Itse asiassa jäljitelmä kukka on monenlaisia materiaaleja, kuten siteet, ryppypaperi, polyesteri, muovi, kristalli ja muut materiaalit. Mikä on paras materiaali kukkien simulointiin?


Kuten nimestä käy ilmi, kukkien jäljitelmä perustuu kangas-, lanka-, silkki-, muovi- ja muihin raaka-aineisiin. Nykyään simulointi kukka on yhä hienostunut ja lähes todellinen. Eri kukkien jäljittelyjen lisäksi löytyy myös simulointilehtiä, simulointihaaraja, simulointirokkoja, simulointipuita, simulointi- kasveja ja muita lajikkeita markkinoilla.


Jäljitelmän tärkeimmät raaka-aineet ovat muovituotteet, silkkituotteet, polyesteri- tuotteet ja hartsi-savesta tehdyt materiaalit. Lisäksi käytetään myös metallisia tangkoja, lasiputkia, puhallusvalettuja papereita, kuitulenkkejä, koristepapereita ja nauhoja. Nämä materiaalit ovat saastuttavia tai hyvin vähän saasteita.


Simuloidun kukka-aineen joustavuus voi sopia mallin erityiseen korkeuteen ja muotoon, ja se voi pitää ikivihreitä ja katkeaa aitojen tuotteiden rajoitus. Kuva on elävä ja eloisa, ja se sopii kukkien ja istutettujen kasvien kanssa. Mikä materiaalinen simulointi kukka on hyvä? Se, jonka haluat, on paras.