Mitä materiaaleja tarvitaan tekemään keinotekoinen puu?

- Nov 12, 2018-

Päivittäisessä elämässä tai työssä näemme usein simulointipuita. Näitä keinotekoisesti luotuja väärennettyjä puita käytetään lähes kaikkiin sisätiloihin ja ulkokäyttöön, ja keinotekoiset puut on tehty käsin verrattuna todellisiin puihin. Onko sama muoto, jos et katso sitä ja et voi tunnistaa todellista ja vääriä, niin miksi se on niin realistinen? Mikä on salaisuus?

Me tavallisesti katsomme keinotekoisia palmuja kadulla, ja keinotekoinen puu on valmistettu FRP: stä, hartsista, kankaasta ja raudasta. Sen tuotantomateriaali ei ole erilainen kuin yleinen simulointipuu. Käytetään lähes kaikkia samoja eroja, ja prosessi on samanlainen.


Yleisen simulointipuun materiaali voidaan jakaa seuraaviin viiteen tyyppiin:

Ensimmäinen muovityyppi: muovimateriaali voi tehdä keinotekoisen puun lehdet leveiksi ja tyylikkäiksi niin, että lehtien lehdet ovat kuoppia ja kupera ja liiman lehdet koskettavat lihaa.


Toinen tyyppi eukalyptuksen lehdet: keinotekoinen puu eukalyptuksen lehtiä materiaali edustaa lähinnä simulointi bambu. Kreppikankaasta valmistetut lehdet eivät ainoastaan pysty pitämään bambun kirkkaan värin, vaan korostavat myös bambun pehmeän kauneuden, ja tuuli räpäyttää elävän tunteen läpi. .


Kolmas hartsi: hartsista valmistettu keinotekoinen puu on ominaisuuksiltaan suuri, voimakas muovaus ja hyvä vakaus.


Neljätyyppistä ruostumatonta terästä: suurempi keinotekoinen puupuupu on pääasiassa teräsputkea, kuten suurikokoinen simuloidun kookospuun puu, haara on teräsnauhaa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu materiaali on erittäin kovaa , anti-aging ja vedenpitävä.


Viidennen sementtityyppi: sementtimateriaalista valmistettu keinotekoinen puu on realistisen värinkudonnan ominaisuuksia, korkea simulointitaso, korroosioitumaton, syttymätön, ei-deformoituva, lähelle todellisen puun rakenteita ja affiniteettia, vahva ja kestävä , jne. Puun tarvitsema tekniikan määrä on suuri, joten sementtimateriaalin simuloidun puun kustannukset ovat myös suhteellisen korkeat.