Mitä kasveja voidaan käyttää toimiston ilmapiirin aktivoimiseen?

- Apr 25, 2019-

Perinteinen toimisto on tiukka ja kiireinen alue. Tämä on aikakausi, joka vaatii innovatiivisia ideoita ja aktiivista ajattelua. Toimiston tunnelma määrittelee yrityksen tulevaisuuden näkymät ja työntekijöiden "moraalin".


artificial grass wall

Joten nyt monet yritysjohtajat ovat kiinnittäneet suurta huomiota toimiston sisustusympäristöön sekä pöydän ja tuolin sijaintiin , nämä kaikki liittyvät toimistoalueen yhteenkuuluvaan ilmapiiriin. Siksi monet yritykset edistävät viestintää työntekijät vapaa-ajallaan ja tarjoavat heille mukavan levähdyspaikan, ja tilojen sisustusilmapiiri määrittelee työntekijöiden kommunikaatiotoiminnan, joten monet ihmiset haluavat valita keinotekoisen kasviseinän koristamaan tilaa.


artificial plant wall

Miksi valita keinotekoinen vihreä seinä koristaa sijaan toisten? Ennen kaikkea se on keinotekoinen ruoho seinä ei tarvitse huolehtia. Tärkein asia toimistossa on aika. Tiedetään, että "aika on rahaa" , niin, että ihmisillä ei ole enemmän aikaa ylläpitää todellisia kasveja. Ja keinotekoiset kasvit voivat olla vihreitä ympäri vuoden, vaikka niitä ei hoideta kuukausia.Toinen, se on erittäin helppo asentaa keinotekoisia kasveja seinä.Se voidaan myös poistaa ja asentaa uudelleen tarkan tilan.ja se voi kestää pitkään, että todelliset kasvit eivät voi verrata.