Miksi suuria palmuja tarvitaan maisemointiin?

- Mar 26, 2020-

0010010 nbsp; 0010010 nbsp;

Sosiaalitalouden kehityksen myötä simulointitekniikka on vähitellen tullut ihmisten elämään korvaaen suurimman osan luonnollisista kasveista. Simulaatioteknologian parannuksen takia sillä on ollut suuri rooli vihreyttämisessä, sisustamisessa ja maisemoinnissa. Ostoskeskuksissa suurin osa niistä käyttää simuloituja palmuja ensimmäisen kerroksen aulakoristeena, mikä on yksinkertaista ja ilmakehän.

Large palm trees for amusement park

Fake 0010010 nbsp; palmuilla on laaja valikoima sovelluksia, joitain hotelleja, lomakohteita, puistoja, aukioita, huvipuistoja, ostoskeskuksia ja muita tilaisuuksia voidaan käyttää. Suurten 0010010 nbsp; palmujen muoto on kaunis, rehevillä oksilla ja lehdillä, monilla loisjuurilla ja puun runko on pääosin suuri, luonnollisella värillä. Seisoo puun alla, se näyttää olevan luonnossa. HAC-silkki 0010010 nbsp; palmu on pääasiassa lasikuitumateriaaleja, ja on olemassa monenlaisia ​​valmistusprosesseja 0010010 nbsp; realistisen ilmeen saavuttamiseksi. Koko puun muoto on elämällisempi. Puun runko voidaan suunnitella erimuodoisilla ja kevyillä. Se soveltuu käsittelyyn ja asennukseen, helppo puhdistaa ja viheriöittää maata. Simuloidun kämmenkuoren rakenne on selkeä ja tunne on erinomainen. Lehdet ovat myös korkealaatuista silkkiä, jolla on hyvä korroosionkestävyys. Se antaa ihmisille erittäin kauniin ja mukavan tunteen.

Keinotekoinen 0010010 nbsp; palmuja voidaan sijoittaa sisätiloihin tai levittää ulkona. Tietenkin, 0010010 nbsp; materiaaleissa on joitain eroja, kuten ulkopalmionlehdet on valmistettu UV-suojaavista materiaaleista voimakasta auringonvaloa ja tuulta vastaan. 0010010 nbsp; Ota yhteyttä projektiasi varten tai tapahtuma, HAC tarjoaa sinulle upean ja herättävän suunnittelun.