Laaja-alaista soveltamista keinotekoinen tehtaan seinät

- Nov 12, 2018-

Keinotekoinen tehtaan seinät on ensimmäinen valintoja moderni sisustus. Miksi se on yksi ensimmäisistä valinnat? Koska niin monet modernisti, on oikeastaan liikaa. Ottaa yhtiön tuotteita, kuten simulointi puita, Tekokukat, on satoja erilaisia. Kuitenkin edut simulaation Zhiqiang voi näkyä selkeämmin kaupunki (seinä), joka on meidän teema tänään, ja myös tärkeä osa sisustus meidän keinotekoinen kasvien seinään!


Keinotekoinen kasvien seinä koostuu eri kasvien osia, jotka eivät Näytä yksitoikkoinen ja ulkoasu on sotkuinen! Kasvi seinä on keinotekoinen kasvien ulkoa temaattinen ominaisuuksia, joka on myös loistava tapa vaikuttaa tilan ja näyttää hyvältä. Ulkopuolella tiedämme mainoksia linja-autoasemalta ja keinotekoinen kasvien seinään yhdistetään mainonnan, median ja tarvikkeet.

Meidän keinotekoinen kasvien seinään voidaan asentaa pinta ja maa. Miksi se asennettava alla? Koska meidän keinotekoinen kasvien seinään on upotettu osaksi peruste on aivan uusi sisustus. Asennettu keinotekoinen kasvien wall asennetaan kerros lasi! Sekä näyttää hyvältä ja on syvä tunne peili!