Kun simuloidut kasvit ovat olemassa, talvi on edelleen keväällä

- Nov 12, 2018-

Tuuli on hitaasti, syksy on voimistumassa, näyttää siltä, että kesä on todella hiljainen, ja talvi on todella tulossa. Onko talosi hyvä? Jos ei, Xiaobian esittelee sinut voittamattomalle sisustukselle uuden suosikin, joka voi tehdä talosi vielä keväänä talvella. Mitä helvettiä se on? Se on simulaatiotehdas, kyllä, se on simuloituja kasveja, vääriä kasveja, parhaita koristeaineita ikivihreälle.


Itse asiassa on monia ystäviä, jotka tuntevat keinotekoiset kasvit, koska se ei ole harvinaista jokapäiväisessä elämässämme. Sitä käytetään yleensä kodin sisustuksessa, toimistokoristeissa, kahviloissa, vaatekaupoissa jne. Keinotekoisen kasvin olemassaoloa voidaan käyttää niin laajasti, koska sillä on edut ikivihreästä, tuoreesta ja luonnollisesta. Jopa kylmänä talvena, kun ulkona olevat kasvit paljastuvat, se on vielä täynnä elämää, joten se on erittäin suosittu sisustuksessa.

On olemassa monenlaisia keinotekoisia kasveja. Kuten tavallista sisustustyömme, haluamme käyttää pienen keinotekoisen bonsai-kasveja. Se on erittäin kätevä, eikä se haittaa paikkaa. On kaunista laittaa muutama ruukku sohvapöydälle olohuoneessa tai televisiokaapissa. Pysyminen on tutkimuksessa muutamia potteja, jotta koko tila pehmennetään, katsellen lumi ikkunan ulkopuolella, ikkuna on täynnä elämää, tämä elämä on mukavin