Kookospähkinäpuut Wuhanin maailmankaupan keskuksessa

- Jun 11, 2020-

Jokaisella on unelma Malediiveista. Tuhansien mailien selkeässä taivaassa olevan sinisen taivaan alla astu kirkkaalle ja pehmeälle hiekkarannalle, kuuntele hitaasti puhaltavaa tuulta, tarkkaile vihreitä ja vihreitä kookospähkinöpuita tuulen mukana, tunnet selkeän meren tuulen puhaltaessa ja kerros vesikerroskerroksen päällä. Etäisyyteen katsottuna vesi ja taivas yhdistyvät yhdeksi. Joskus on pieniä mustia pisteitä, jotka liikkuvat hitaasti kaukaa läheltä. Voi olla, että saaristolaiset risteävät hitaasti veneidensä kanssa.

bent coconut trees

Fake coconut palm trees

Kaikilla paikoilla ei kuitenkaan voi olla tällaista maisemaa. Mitä parempi maisema, sitä enemmän aikaa ja paikkaa tarvitaan. Longwanissa Wuhanin maailmankaupan keskuksessa on myös niin kaunis romanttinen kohtaus.

artificial palm tree outdooroutdoor faux palm trees

Tämä on MAC-keinotekoisten puurakennusyritysten mestariteos. Paikallisten kehittäjien kutsusta meidän on rakennettava GG-hintatarjous; Maldives Beach" tyyli SHIMAOLONGBay pienellä saarella, jota ympäröi vesi kolmelta puolelta. Tämä työ osoittaa täysin, kuinka ekologia ja kauneus voidaan yhdistää. Sekä suunnittelussa että laadunvalvonnassa HAC yhdistää taidetta ja tieteellistä käytännöllisyyttä ja integroi ne rakennusympäristöön. Ulkoympäristössä on edelleen taattu, että rakennetut palmuja kestävät pitkään ja että niillä on kirkkaat värit. Yrityksemme käyttämä korkeiden keinotekoisten palmujen materiaali käyttää pääasiassa teräsrakennetta tunkeutuakseen puun sauvan sisäpuolelle, jotta koko tavaratila voidaan kiinnittää turvallisesti pitkään ja tavaraosan pohja kiinnitetään ja vahvistetaan teräslevyillä ja ruuvit samaan aikaan. Tärkeintä on, että koristeelliset palmuja voi vastustaa luokan 10 taifuunia. Koko luonnonmaiseman simulointi, yli 120 palmua erikokoisina, eri muotoisina, mukaan lukien keinotekoiset suorat palmuja, taivutettuja vääriä palmuja, etenkin muotoiltaessa kuinka aseta ulkopalmit veden pinnalle luonnollisen maiseman muodostamiseksi, mikä korostaa HAC: n poikkeuksellista luovuutta, suunnittelun perustaa ja rakentamisen kovaa lujuutta. Tavallisten perinteisten ikätovereiden on kuitenkin periaatteessa vaikeaa suorittaa tällainen korkean teknologian kauneus enemmän kuin taiteellinen GG-quotti; luonnonmaisemaGG quot ;.

coconut tree landscapes